لوگوی هتل اترک سرعین
list وجه متمایز مجتمع هتل آپارتمان و آبدرمانی اترك، برخورداري از آبدرماني مدرن و اختصاصي براي اولين بار در شهر سرعين مي باشد. کلیک کنید
list مقالات مدیریت: بررسي معضل «جارچيان» و چالش هاي ايجاد شده به توسط ايشان در صنعت گردشگري سرعين و راهكارهاي لازم براي رفع آن
list جدیدترین تغییرات سایت: بخش رستوران، بخش واحدهای اقامتی و بخش آبدرمانی با عکسهای جدید و به طور یکپارچه، آپدیت شده اند.

صفحه اصلی  معرفي استان  |  معرفي هتل اترك سرعين  |  اطلاعات رزرواسیون  |  آبدرمانی اختصاصی  مقالات مديريت  | معرفی ویدئویی مجتمع  |  گالري عكس  |   تماس با ما

   دریاچه نئور

معرفي جاذبه هاي گردشگري استان

  معرفي جاذبه های گردشگری شهر توريستي سرعين (En/Us)
  معرفي جاذبه های گردشگری شهر مشكين شهر (En/Us)
  معرفي جاذبه های گردشگری شهر پارس آباد (En/Us)
  معرفي جاذبه های گردشگری شهر بيله سوار (En/Us)
  معرفي جاذبه های گردشگری شهر گرمي (En/Us)
  معرفي
جاذبه های گردشگری شهر خلخال (En/Us)
  معرفي جاذبه های گردشگری شهر اردبيل (En/Us)
  معرفي جاذبه های گردشگری شهر نمين (En/Us)
  معرفي جاذبه های گردشگری شهر كوثر (En/Us)
  معرفي جاذبه های گردشگری شهر نير (En/Us)

اطلاعات تماس با مجتمع هتل آپارتمان و آبدرمانی اترک

برای عضویت در کانال تلگرام مجتمع هتل آپارتمان و آبدرمانی اترک سرعین روی نام کانال در تصویر زیر کلیک کنید

عضویت در کانال تلگرام هتل اترک شماره تماس هتل اترک اطلاعات تماس با مجتمع هتل آپارتمان و آبدرمانی اترک

جاذبه های گردشگری استان اردبیل

جاذبه های تاریخی اردبیل - آرامگاه شیخ صفی الدین اردبیلی
جاذبه های گردشگری اردبیل - موزه شاه اسماعیل خطایی
جاذبه های گردشگری اردبیل - دریاچه شورابیل اردبیل
جاذبه های گردشگری اردبیل - جمعه مسجد اردبیل
جاذبه های گردشگری اردبیل - کلیسای مریم مقدس
جاذبه های گردشگری اردبیل - پل معلق مشکین شهر
جاذبه های گردشگری اردبیل - مقبره شیخ جبرائیل
جاذبه های گردشگری اردبیل - دریاچه نئور
غذاهای محلی اردبیل - حلوای سیاه اردبیل

 

در 48 کلیومتری جنوب شرقی اردبیل به سمت خلخال در میان یکی از دره های کوهستان باغرو، در ارتفاع 2500 متری از سطح دریا دریاچه نئور قرار دارد که مساحتی بیش از 210 هکتار دارد. جهت رسیدن و دیدن این دریاچه باید حدود 35 کیلومتر از شهر اردبیل به سمت خلخال رفته و پس از رسیدن به ده بودالالو می بایسا جاده ای 13 کیلومتری را به طرف بالای کوه پیمود هنگامی که از روستای عباس آباد بگذریم سانجام به دریاچه زیبای نئور می رسیم. جاده دور دریاچه خاکی است اما جاده ی کوهستانی که برای رسیدن به دریاچه وجود دارد آسفالت می باشد.

دریاچه نئور

بزرگترین دریاچه آب شیرین و طبیعی استان اردبیل دریاچه نئور است که در ارتفاعات باختری و رشته کوه باغرو بر روی ولکانیت پرفیر آندزیتی – ائوسن بالایی ایجاد شده است.

دریاچه نئور از دو دریاچه کوچک و بزرگ تشکیل شده که در فصل بهار با هم یکی می شوند و دریاچه واحدی را بوجود می آورند. کمترین عمق دریاچه 5/5 متر و حداکثر عمق آن به 13 متر می رسد. از آب دریاچه برای آبیاری زمین های کشاورزی استفاده می شود، در همین راستا در سال 1366 جهت ذخیره آب برای کشاورزی سدی بر خروجی دریاچه(قانلی دره) بنا شد. برای کنترل جمعیت گامارس های موجود در دریاچه هر سال تعداد اندکی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان در آن رها می شود. حوضه آبریز دریاچه نئور مساحتی حدود 45 کیلومتر مربع دارد و حدود 12 قله در محدوده ارتفاعی 2570 تا 3222 متر از سطح دریا وجود دارد همچنین عشایر فندوقلو ییلاق خود را در این منطقه سپری می کنند.

دریاچه نئور

با توجه به اینکه شکار هر گونه پرنده آبی در دریاچه ممنوع می باشد سازمان حفاظت از محیط زیست این منطقه را تحت نظارت خود قرار داده است. دریاچه نئور دارای ارزش های اکوتوریستی، زیستگاهی، زنبورداری، کشاورزی و دامداری می باشد. این منطقه به دلیل برخوارداری از پوشش گیاهی متنوع مثل شبدر، بابونه، بومادران، آلاله، نعناع و... زیستگاه برخی از انواع پرندگان مهاجر هم شده است.

چشمه های که در منطقه نئور قرار دارند : گول بلاغی، شبلو بلاغی، گور بلاغی، حسین بلاغی، پیالا گوزه، قورما چوخور بلاغی، اوبا بلاغی، پاسگاه بلاغی، قوتور بلاغی، قاشقا بلاغی، دیری بلاغی، سید یوردونون بلاغی، اسدخان یوردونون بلاغی، فرخ یوردونون بلاغی، قالا گوزه سی

از منظر بخش بندی های سیاسی-اداری این منطقه جزو محدوده جنوبی بودالالو از توابع بخش هیر شهرستان اردبیل است.

   راههای دسترسی به دریاچه:

پس از طی حدود ۳۵ کیلومتر از شهر اردبیل به سمت شهر خلخال به ده بودالالو می‌رسیم. سپس می‌بایست جاده‌ای به طول ۱۳ کیلومتر را به سمت بالای کوه طی کرده و پس از گذر از کنار روستای عباس‌آباد) در فاصله ۸ کیلومتری جاده و ۵ کیلومتری دریاچه) به دریاچه رسید. جاده کوهستانی برای رسیدن به این دریاچه آسفالت بوده، ولی جاده دور دریاچه خاکی می‌باشد.

مسیرهای کوهنوردی و گردشگری:
۱- هشت پر (طالش)، ریگ، کیش دیبی، شیله، مریان، قلعه جوق، حفظ‌آباد و عباس‌آباد.
۲- خلخال، گیوی، فاراب، قره قشلاق، کزور، خلفلو، هل آباد، حفظ‌آباد و عباس‌آباد.
۳- اردبیل، هیر، شبلو و عباس‌آباد.

دریاچه نئور

   سیمای عمومی:

دریاچه نئور یک دریاچه طبیعی و آب شیرین می‌باشد در بلندیهای باختری رشته کوه باغرو (تالش) بر روی ولکانیت پرفیر آندزیتی ائوسن بالایی ایجاد شده است. در سال ۱۳۶۶ به منظور ذخیره آب جهت استفاده‌های کشاورزی سدی در تنها خروجی دریاچه (قانلی دره) احداث و مورد بهره‌برداری قرار گرفت .
بارندگی مناسب و وجود چشمه ‌های فراوان سبب پایداری وضعیت دریاچه شده ضمن آنکه هوای مطبوع منطقه زمینه بسیار مناسبی برای جذب گردشگر خصوصاً در اوقات گرم سال را فراهم کرده است. این منطقه دارای پوشش گیاهی متنوعی از گیاهان خشکی زی و آبزی است. دریاچه نئور زیستگاه برخی از گونه‌های پرندگان مهاجر عبوری است .
محدوده دریاچه نئور، به دلیل ضوابط خاص موجود بر این منطقه، که به‌عنوان یک منطقه حفاظت شده زیست‌ محیطی تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد لذا شکار هر گونه پرنده آبی در این دریاچه ممنوع بوده لذا عوامل خاص طبیعی و انسانی حیات وحش این منطقه راتهدید نمی‌کند.

ارزش تالابها: این دریاچه دارای ارزشهای زیستگاهی - اکوتوریستی - زنبور داری - کشاورزی ودامداری می باشد.

   منبع تأمین کننده آب:

نزولات جوی منبع اصلی تأمین آب چشمه ‌های ورودی و دریاچه می‌باشد. در اطراف دریاچه چشمه‌ های گسلی فراوانی وجود دارد که دبی آب این چشمه‌ها بر حسب مقادیر نزولات برفی سالیانه و پایداری برف چالها در ایام گرم و موقعیت آنها متفاوت می‌باشد. وجود چشمه‌ های متعدد حوضه آبریز دریاچه نئور از مهمترین منابع تأمین آب دریاچه به شمار می‌رود.

 

 اگر مايليد براي خودتان، يا تبليغ محصولات شركتتان، سايت اينترنتي داشته باشيد، از اين صفحه بازديد كنيد.                                                     پشتيباني فني و مشاوره برای طراحی سایت: 09108342644
معرفي استان | معرفي هتل اترك سرعين | اطلاعات رزرواسیون مقالات مديريت | گالري عكس | گالری فلشِ عکسهای مجتمع | دانلود فيلم تبليغاتي مجتمع | تور مجازي مجتمع | تماس با ما
 تمامی حقوق این سایت متعلق به گروه تولید محتوای اردبیل وب بوده و بر اساس ماده ۲۳ قانون حمایت حقوق مولفان، هرگونه کپی برداری از آن پیگیرد قانونی خواهد داشت.

 تمامی خدمات و فعالیت‌ های این وب سایت، تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
 طراحي، راه اندازي و پشتيباني: گروه تولید محتوای اردبیل وب